Graag heten wij u van harte welkom in onze brasserie!
Bij ons kunt u zich laten onderdompelen in een (h)eerlijke keuken, gaande van pasta’s en salades tot onze verrassende vlees- en vissuggesties.
Onze specialiteiten zijn mosselen en natuurlijk ons Emma’s gras. Ook onze bijzonder lekkere vleesribben moet u zeker en vast eens geproefd hebben. Ons groot terras wordt in de winterperiode omgetoverd tot een sfeervolle veranda waar u kan verpozen in een oase van rust. Zo snel als het zonnetje tevoorschijn komt maakt deze veranda weer plaats voor ons terras. Heeft u een feestje in het vooruitzicht, kom dan zeker eens een kijkje nemen naar onze gezellige feestzaal. De feestzaal is privé vanaf 20 personen.
We hebben een oplossing op maat voor ieders verzoek!
Bij tafels groter dan 5 personen, gelieve uw keuze te beperken tot 4 gerechten. Dit om lange wachttijden te voorkomen.
Suggesties
Snacks
Croque monsieur
Croque madame
Croque hawaii
Croque vidée
Croque bolognaise
Croque champignon nature
Kaaskroketten
3st met brood
Garnaalkroketten
2st met brood
Vidée met frietjes
Salades
Salade kip en ananas
Salade scampi's en spek
Salade van 't huis
gerookte zalm, scampi's en spek
Salade grijze garnalen
Salade verse zalm
Salade gerookte zalm
Salade gemengde vis
grijze garnalen, gerookte zalm en krab
Al deze gerechten worden met brood geserveerd.
Supplement frietjes of kroketten
Supplement emma's hooi
Pasta’s
Spaghetti bolognaise
Vegetarische spaghetti
gewokte groenten met pesto
Lasagna
Macaroni
Tagliatelle met kaas en spek
Tagliatelle van 't huis
4 scampi's, garnalen, krab, tuinkrijden, look en room
Tagliatelle gerookte zalm met dillesaus
Pasta napolitana
vegetarische tomatenroomsaus
Tagliatelle scampi
8st. en lookroomsaus
Al deze gerechten zijn ook in kleine porties verkrijgbaar

Specialiteit van ’t huis
Emma's gras (240gr)
Proef onze heerlijk gerecht met Emma Gras, een overheerlijke kogelsteak en een saus naar keuze!
Emma's gras (160gr)
Proef onze heerlijk gerecht met Emma Gras, een overheerlijke kogelsteak en een saus naar keuze!
Spareribs (550gr)
Bourgondische steak (240gr)
gezoete, warme groenten en spekreepjes
Vleesgerechten
Kogelsteak (240gr)
Kogelsteak (160gr)
Bij kogelsteaks, kipfilet en emma's gras is èèn saus naar keuze inbegrepen
- Peperroom
- Champignonroom
- Provençaalse
- Kruidenboter
- Stroganoff
- Natuursaus
- Champignon natuur
- Emma saus (Champignons, zilveruitjes & spek)
Bakwijze
Blue | Het vlees is aan de twee kanten dichtgeschroeid op een hoog vuur. De binnenzijde is nog volledig rauw, maar toch warm. |
Saignant | Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde mooi rood, bloederig is. |
A Point | dit vlees is licht roze, geen bloed aan de binnenkant. |
Bien cuit | dit vlees is doorbakken en eerder droog. |
Mosselen
(Dagprijs)
Mosselen natuur
Mosselen provençale
Mosselen witte wijn
Mosselen Martinell
lookroom
Mosselen op Oostendse wijze
garnalen, scampi, kreeftensaus