Wij hebben
0
zitplaatsen
Reserveer

Openingsuren

Ma & Di Gesloten
Woe 11u30 – 21u00
Don 11u30 – 21u00
Vrij 11u30 – 22u00
Zat 16u00 – 22u00
Zon 11u30 – 21u00


Graag heten wij u van harte welkom in onze brasserie!

Wat in 2000 begon als koffiehuisje groeide na veel bloed, zweet en tranen uit tot een volwaardige brasserie waar u zich kan onderdompelen in een (h)eerlijke keuken, gaande van pasta’s en salades tot onze verrassende vlees- en vissuggesties. Onze specialiteiten zijn mosselen en natuurlijk ons Emma’s gras. Ook onze bijzonder lekkere vleesribben moet u zeker en vast eens geproefd hebben.

Door onze familiale sfeer is elke gelegenheid geschikt voor een hapje en drankje. Ook voor uw feestje stellen we onze feestzaal tot 30 personen ter beschikking.

Op zonnige dagen heten we u welkom op ons tuinterras voor een lekker en zomers aperitiefje. Hier kan u genieten van de heerlijke huisbereide gerechten van chef Kris.

Voor een verrukkelijk degustiefje is er onze nieuwe zomerse degustiefruimte.

De passie die verwerkt zit in onze brasserie weerspiegelt zich in de gerechten en de gezellige sfeer die er hangt. Door onze eerlijke prijzen worden we “de parel van Zonhoven” genoemd.

Liesbeth, Kris, Emma en de crew waarop we kunnen bouwen maken het plaatje compleet. Door het sterke teamverband staat iedereen klaar om van uw bezoek een hartelijke visite te maken.

Kortom Brasserie Martinelll is een gezellig adresje voor een lekker en plezierig uitje.